Workshops

 

Workshops med litteraturen som udgangspunkt

Her kommer en kort introduktion til de workshops som jeg afholder. De tager alle udgangspunkt i litteraturens mangfoldige univers. Workshops er som udgangspunkt tilrettelagt til børn i mellem 4 til 10 år. Men jeg skræddersyer gerne en workshop efter jeres ønsker. Måske omkring et tema eller en litterær genre eller en anden aldersgrupper. En Workshop varer som udgangspunkt to til tre timer. For mere information eller et særligt tilrettelagt forløb kontakt mig, og så kan vi sammen tilrettelægge et afpasset forløb.

Under konceptet “Byg en billedbog” har jeg afholdt adskillige workshops i biblioteksregis og har over sommeren  2018 afholdt 4 workshops på Arbejdermuseet i forbindelse med deres udstilling “Rimhelten Halfdan”. Her “byggede” børnene visuelle ABC-bøger. I efteråret 2018 jeg afholdt workshop på “Billedstrøm” festivalen for visuelle fortællinger i Køge.

Prisen på en workshop varierer efter indhold og varighed. Kontakt mig – så vender jeg tilbage med et tilbud. Der er findes flere muligheder for økonomisk støtte: