Workshops

 

Book en Workshops

Ideerne til mine workshops har børnelitteratur og bøger som springbræt. Men workshops kan selvfølgelig tilpasses og jeg kommer gerne med idéer til andre, der kunne ligge i forlængelse af aktuelle temaer eller forløb I har.

Som udgangspunkt tilbyder jeg til hver workshop :

  • Målgrupper: Workshop med eller uden tilmelding for alle børn og deres familier. (Førskolebørn gerne i selskab med en voksen)
  • Varighed: 3 timer.
  • Pris: 5500,- kr. eks. moms og transport, for forberedelse og gennemførsel af workshop, derudover kan der evt. komme tillæg til materialer.
  •  Ved særligt tilpassede forløb aftales prisen for workshop/forløb.
  • Markedsføring: Jeg leverer tekst og foto til arrangementsprogram og eventkalender.
  • Materialer: I har sakse, lim og tegneredskaber parat og jeg bringer mønstret papir, udklips-ark og andre materialer, der passer til den workshop som jeg faciliterer.

OBS Det er muligt at søge tilskud til honorarstøtte til børn og unges enkeltstående møder med forfattere og illustratorer hos Statens Kunstfond.

 

Workshops: Litteratur og bøger

“Min morfar” – Højtlæsning af min bog “Min morfar” med en snak om sjove ord og sømands- udtryk. Efterfulgt af en billedbogsworkshop, hvor børnene selv får lov til at dykke ned og fordybe sig i “Min morfar’s” fantastiske sømandsunivers.

“Tidens mester” – Højtlæsning af min bog “Tidens mester” med en filosofisk snak om tiden som begreb. Efterfulgt af en billedbogsworkshop, hvor børnene selv får lov til at dykke ned og fordybe sig i “Tidens mester’s” utrolige univers af tandhjul og tidsrejser.

“Byg en billedbog eller en ABC” – Workshoppens omdrejningspunkt er børnenes egen fortælling. Billedbøgerne bliver til i den bedste H. C. Andersen tradition. Børnene arbejder med papirklip og collage. Alle børnene får en oplevelse at have skrevet og illustreret, en flot billedbog eller ABC, som de tage med hjem.

“Der var en gang” – 3 forskellige bud på workshops, der alle har den eventyrlige fortælling som omdrejningspunkt. Vælg mellem: Forunderlige eventyrvæsner, Heksens hus og Påklædnings eventyr.

“Bøgernes fantasi-geografi” – Litteraturen er fuld af fantasi-landskaber og har givet os læsere mulighed for at rejse til eventyrlige steder som Narnia, Ønskeøen, Asgård og Nangijala. Med fantasien i håndbagagen, rejser børnene ud som kartografer og designer deres egne fysiske kort.

Workshops: Litteratur og natur

“Ud i naturen” – Workshop med fokus på bæredygtighed, biodiversitet, menneskets forhold og tilknytning til naturen, med inspiration fra skønlitteraturen.

“Naturens fabeldyr” – Kreativ collage-workshop for børn og deres voksne, med naturen som inspiration.

“Kæmpe store Dino’er” – Dino’er kreeres og dekoreres af børn på fortrykt A2 skabeloner. Med collage-teknikker kommer dino’erne til live når flot mønstret og farvet papir rives og klippes og giver dino’erne skæl, fjer og panser.