Workshops

 

Ideerne til mine workshops har børnelitteratur og bøger som springbræt. Men workshops kan selvfølgelig tilpasses og jeg kommer gerne med idéer til andre, der kunne ligge i forlængelse af aktuelle temaer eller forløb I har.

Som udgangspunkt tilbyder jeg til hver workshop :

  • Målgrupper: Workshop med eller uden tilmelding for alle børn og deres familier. (Førskolebørn gerne i selskab med en voksen)
  • Varighed: 3 timer.
  • Pris: 5250,- kr. eks. moms og transport, for forberedelse og gennemførsel af workshop. Ved særligt tilpassede forløb aftales prisen for workshop/forløb.
  • Markedsføring: Jeg leverer tekst og foto til arrangementsprogram og eventkalender.
  • Materialer: I har sakse, lim og tegneredskaber parat og jeg bringer mønstret papir, udklips-ark og andre materialer, der passer til den workshop som jeg faciliterer.

Find workshopkataloget 2023 her.

Blandt mine samarbejdspartnere har været Nationalt Videncenter for Læsning, Dansklærerforeningen samt Nationalmuseet og Davids Samling. Jeg afholdt adskillige workshops i biblioteksregis landet over og har afholdt 4 workshops på Arbejdermuseet i forbindelse med deres udstilling “Rimhelten Halfdan” og i forbindelse med “Billedstrøm” festivalen for visuelle fortællinger i Køge.

Har i samarbejde med Blågårdens Bibliotek udviklet flere undervisningsforløb til folkeskolens mellemtrin.

Har haft undervisningsforløb i forbindelse med “Ud i naturen med litteraturen” i samarbejde med Blågårdens bibliotek, Høje Taastrup Fritids -og Kulturcenter og Kerteminde Bibliotekerne. Projektet blive også en del af Odsherred læser – litteratur- og læsefestival 2022.