Udgivelser

 

Ud med litteraturen med litteraturen

Langt ude i skoven“, “Søvand og mosehuller” og “Op og bakke ned ad bakke” illustreret logbog til folkeskolens 4. og 5. klasser til projektet “Ud i naturen med litteraturen” et fonds-støttet undervisningsforløb fyldt med litteratur og natur. Udgivet på forlaget ABC.

 

Tik-Tak

Tidens Mester“ billedbog, udgivet på forlaget ABC.“Det er en fornøjelse at gå på opdagelse i de smukke collager, og teksten er ét langt ordspil over tid. Man kender ikke alle ord, men de ligger godt i munden, og bliver til deres egen form for poesi”Citat lektørudtalelse. 

Bogen giver anledning til en filosofisk snak om tiden som begreb. For tid er meget mere end at kende klokken. Overvej om tiden kommer eller går, om den går langsommere når man keder sig og skynder sig når man har det sjovt og er det virkelig muligt at rejse tilbage til urtiden. I “Tidens mester” kan man smage på ord som svanehalsregulatorer, penduler, balancehjul, viserer og fjederrør.

 

Flyvefisk og beskøjter

Min morfar“ billedbog, udgivet på forlaget ABC. “Det er en fin og dejligt illustreret bog, hvor hvert opslag er en gennemarbejdet og velkomponeret nydelse” Citat lektørudtalelse. 

Med bogen “Min morfar” kan du få en sjov snak om sære ord og sømandsudtryk. Smag på min morfars maritime yndlingsudtryk som: Takkelage, krumpasser og hellegat, om slethvar, stenbidder, helleflynder, havtaske og hestemakrel. Sejl med ud til Det syd kinesiske hav, Den Bengalske Bugt, Indiske Ocean og over Atlanten med faldvind, magsvejr og monsun i ryggen.