Forside

Velkommen til Hellesworkspace. 

Mit kreative værksted og vindue til verden.

 

Jeg har udgivet bøgerne:

Langt ude i skoven“, 2020, undervisningmateriale, illustreret logbog til folkeskolens 4/ 5. klasser til projektet “Ud i naturen med litteraturen” et fonds støttet undervisningsforløb fyldt med litteratur og natur, særligt skoven. Udgivet på forlaget ABC.

“Tidens Mester” 2018, billedbog, “Det er en fornøjelse at gå på opdagelse i de smukke collager, og teksten er ét langt ordspil over tid. Man kender ikke alle ord, men de ligger godt i munden, og bliver til deres egen form for poesi”Citat lektørudtalelsen. Udgivet på forlaget ABC.

“Min morfar” 2017, billedbog, “Det er en fin og dejligt illustreret bog, hvor hvert opslag er en gennemarbejdet og velkomponeret nydelse” Citat lektørudtalelsen. Udgivet på forlaget ABC.

Jeg kommer gerne på besøg med både “Min morfar” og “Tidens mester” til oplæsning  og efterfølgende workshops, hvor vi dykker ned i bøgernes ord og universer. Jeg har også udarbejdet inspiration til dialogisk læsning af begge bøger. Læs mere under de enkelte titler.

 

Jeg afholder workshops for børn under overskriften “Byg en billedbog”. De har alle litteraturen som inspiration og springbræt. Jeg har afholdt workshops i biblioteksregis, på Arbejdermuseet i forbindelse med deres udstilling “Rimhelten Halfdan” 2018 og der blev “Bygget billedbøger” på Billedstrøm festivalen i Køge 2018.

bloggen skriver jeg om alt det der interessere mig fra mit mit ståsted som bognørd, designer og børnebibliotekar. En af mine kæpheste er udstillingsdesign samt udvikling af litteraturformidling til børn og unge. Jeg vil gerne give min glæde ved bøger, design og litteratur videre til børn og unge.

Mangler du indspark til indhold og design af formidling til børn og unge? Eksempelvis litteraturevents, workshops eller savner du inspiration til udvikling undervisnings-koncepter med en kreativ vinkel? Læs eksempelvis om de læringsforløb jeg har udviklet på Blågårdens bibliotek her.

skriv mig en mail – jeg glæder mig til at hører fra dig.

God fornøjelse Helle Laursen.