Om mig

 

Ord og billeder, ord og billeder er min passion.

Bøger har altid fyldt meget i mit liv, hvilket min bugnende bogreoler vidner om. Som barn var jeg en rigtig læsehest og som voksen designer, var der kunst -og skitsebøgerbøger på programmet og da jeg valgte at læse til bibliotekar, var det naturligvis også bøgerne og litteraturen der trak, og jeg har altid haft et særligt blødt punkt for billedbøger. 

Jeg har altså to uddannelser. Først blev jeg uddannet designer fra Danmarks Designskole og Central Saint Martins – University of the Arts London. Et ti år senere har jeg uddannet mig bibliotekar, Cand.scient.bibl. fra IVA. Jeg har siden 2008 arbejdet som børnebibliotekar og er i øjeblikket ansat på Blågårdens bibliotek i en deltidstilling. Det har givet mig tid til at forfølge mine kreative drømme og at skrive og illustrere bøger. Det er foreløbig blevet til to velanmeldte billedbøger.

Mit designtalent, min kreativitet og kærlighed til litteraturen og den fysiske bog, er det jeg kombinere i mine workshops. De har alle historiefortællingen som omdrejningspunkt med ønsket om at give min passion for fortællingen og bogmediet videre til børn og unge.

For et klassisk CV kig fobi linkedin.