Nye workshops i efteråret

 bygbilledbog9 land klip1

Sidder du og arbejder på hvilke arrangementer du skal booke til biblioteket i efteråret?

Jeg afholder et begrænset antal hands-on dags-workshops for børn om året.  På efterårets program har jeg igen “Byg en billedbog”. Her får børnene frit afløb for fantasien, både når det handler om kreativitet og fortælleglæde. Workshoppen kan, hvis den afholdes som et tilbud til eksempelvis en børnehave eller en klasse af indskolingsbørn, kombineres med en generel introduktion til billedbøger og billedfortællinger.

Jeg har tre nye workshop på programmet. Den første, Bogmærket, er til alle de kreative børn der elsker kapitelbøger og hvor et personligt bogmærke, kan give det lille ekstra til læseoplevelsen.

Tegn til fortællingen. Der skal gang i tuscher og crayons, mens jeg læser op af eventyret om “Den sorte Sten”. Vi hænger alle de fine visuelle udtryk op, og slutter af med en rigtig fernisering.

Den sidste nye workshop tager afsæt i geografien, men med fantasien i håndbagagen. Børnene bliver kartografer. Hvad er mere spændende end sørøverkort eller kort fra forsvundne eventyr lande. Med farver og klip designer børnene deres eget utopia.

Se de enkelte workshops beskrevet i dybden her. Jeg udvikler meget gerne, i et samarbejde, nye workshops. Både korte og længere kreative forløb omkring et tema. Sig til hvis du skal have inspiration til efterårets arrangements-folder, eller hvis der skal udvikles kreative hands-on forløb i forbindelse med projekter til understøttende undervisning i folkeskolen.