Kompetencer og kvalifikationer

  hands onberlin bookshopberlin optic decoration

Kompetencer og kvalifikationer
  • Arbejder innovativt og kreativt for at udvikle formidling der kan give ny viden gennem spændende og unikke oplevelser. Løsningerne bliver fundet i et samarbejde, hvor jeg gerne inddrager slut-brugeren i det omfang det giver mening. Har i 2013 skrevet speciale om formidling og brugerinddragelse af unge på danske kulturinstitutioner.
  • Har et stort netværk indenfor mange brancher i kultursektoren. Har erfaring med udstillingsdesign både for detailbranchen, B2B i forbindelse med messer, og for private.
  • Blandt mine samarbejdspartnere er Nationalt Videncenter for Læsning, Dansklærerforeningen og flere folkebiblioteker, blandt andet Gentofte Hovedbibliotek og Ishøj Bibliotek samt Nationalmuseet og Davids Samling.
  • Har indsigt og praktisk erfaring med biblioteks- og folkeskolesamarbejdet. Jeg har i en årrække arbejdet på Nota og har derfor en særlig indsigt i problemstillingerne, omkring børn og unge med læsevanskeligheder.
  • Uddannet designer fra Danmarks Designskole med gæste-år i London på Central St. Martins School of Art and Design, samt bibliotekar Cand.Scient.bibl fra IVA. Det er, i dette krydsfeltet som designer og mine bibliotekar, at jeg arbejder. Se mit fulde CV på linkedin.